GlasGarten – Crispy Caves M 2 ks
Kód: 23170
Bezpečné doručení zboží
Zboží doručím v perfektním stavu. Osobně nebo pomocí přepravců.

Nejsem jen eshop
Jsem zapálený profi akvarista a Váš partner

Osobní přístup
Každou objednávku, dotaz i výběr zboží řeší Tomáš Stöckl

Profesionální služby navíc
Instalace, servis, návrhy na míru, online konzultace
Související produkty
Detailní popis produktu
Úkryt a pochoutka v jednom!
Jedlé křupavé jeskyně obsahují základní přírodní vlákninu a zároveň podporují tvorbu biofilmu na jejich povrchu. Zejména pro živočichy, kteří se rádi pasou, jako jsou krevety, šneci a sumci, je vláknina důležitou součástí jejich stravy a je potřebná pro trávení.Jeskyně Crispy Caves se skládají z velké části z dřevěných vláken (celulózy), jílu a listů, které se obvykle nacházejí v přirozeném prostředí zvířat a jsou přijímány ve velkém množství. Živiny, jako jsou řasy a bakterie, jsou přijímány s takovými vlákny, které se usazují jako biofilm na povrchu a tvoří základ výživy. Crispy Caves jsou proto dokonalým doplňkem k pravidelnému krmení základní potravou.
Jedlé jeskyně / Crispy Caves jsou ideální pro...
• Krevety
• Sumce
• Šneky
• Raky
• Krabi
S doporučeným množstvím krmení (viz níže) GlasGarten Crispy Caves neznečišťují vodu a mohou zůstat v akváriu, dokud nejsou zcela snědeny.
Vizuálně připomínají dřevo nebo kůru a nabízejí tak velmi přirozenou dekoraci v akváriu nebo paludáriu. Doporučuje se také jako doplňek během dovolené.
Jedlé jeskyně Crispy Caves se skládají ze 100% přírodních surovin
Doporučení ke krmení
Velikost M: V závislosti na počtu zvířat 1 až max. 3 jeskyně na 60 litrů akvarijní vody. Nové jeskyně přidejte nejdříve, až budou ty předchozí z větší části sežrány.
Složení
Dřevěná vlákna (celulóza), jíl, listy vlašských ořechů, rostlinný proteinový extrakt, řasy, obiloviny, minerální látky
Rozměry Velikost M
Vnější průměr cca. 1,8 cm
Vnitřní průměr cca. 1,4 cm
Délka cca. 5,5 cm
Vyrobeno v Německu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pro krevetky a bezobratlé |
---|---|
EAN: | 4260361273956 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář